Hyppää pääsisältöön

Muut tuotteet

Pienet asiat, suuri ero” – sarja

Liipaisimen levennin

Trigger widener

Vaikka sanomme sen itse, uskallamme väittää, että Osuman liipaisimen levennin on painoonsa nähden maailman paras kiväärin lisävaruste. Levennin tarjoaa erinomaisen tuntuman liipaisimeen ja saa liipaisun tuntumaan huomattavasti kevyemmältä ja tarkemmalta. Levennintä on tarjolla 7mm ja 8mm levyisiin liipaisimiin ja ne kattavat liki kaikki liipaisinvaihtoehdot.

Osuma hihnalenkkiadapteri UIT-kiskoon

UIT sling swivel adapter

Osuma -hihnalenkkiadapteri on valmistettu teräksestä. Yhdestä kappaleesta koneistettu ja sinistetty laadukas adapteri sopii standardi UIT -kiskoon. Adapteri mahdollistaa GT -hihnalenkin kiinnittämisen lisäksi useimpien bipodeiden asentamisen aseisiin, joissa on UIT -liukukisko.

Osuma Blaser R8 ergonominen lukonnuppi

bolt knob for blaser

Normaalia suurempi lukon nuppi takaa vielä entistä sulavamman lukon käytön Blaser R8 kivääriisi. Voit käyttää kahta sormea vetäessäsi lukon taakse ja voit työntää sen kiinni kämmenelläsi.

Osuma erikoiskiikarinjalka

special scope mount

Osuma erikoiskiikarinjalka on valtava apu niille, jotka ovat joutuneet vaihtamaan tähtäyssilmää esimerkiksi tapaturman vuoksi.

Erikoisjalan avulla tapaturman uhriksi joutunut oikeakätinen ampuja voi edelleen ampua oikealta puolelta, eikä hänen tarvitse opetella ampumaan vasemmalta puolelta: tähtäin siirretään vain vasemmalla silmällä tähdättäväksi. Vastaavassa tilanteessa vasenkätiselle ampujalle voidaan vaihtaa tähtäin päinvastoin.

Osuma -erikoiskiikarinjalka kiinnitetään jo olemassa oleviin kiikarinjalkoihin (mieluiten 1″ rengas).

Osuma väreilysuoja

Osuma äänenvaimentimen väreilysuoja on suunniteltu erityisesti Osuma-vaimentimia varten, mutta sopii myös useimpiin muun merkkisiin vaimentimiin. Vaimentimen päässä on kiristettävä alumiinirengas, johon venyvä väreilykangas kiinnitetään. Lukkorungon puolelta väreilynauha kiinnitetään kiikarinjalkaan. Näin ollen väreily poistuu koko piippumatkalta.

Osuma hiihtovaljas

Kestävät ja hyvin istuvat Osuma -hiihtovaljaat ovat oikea valinta hirvenhiihtoon, lintukivääriin tai ampumahiihtoon. Etutukin kiinnitys UIT -kiskoon ja perän kiinnitys naruilla. Narut ovat joustavat, joten ase saadaan selkään tiukasti lähelle vartaloa, josta on etua juostessa sekä hiihtäessä.

Osuma hylsynkerääjäpussi

Hylsynkerääjäpussi on kätevä apuväline silloin kun hylsyjä ei ole aikaa noukkia maasta. Teräskehikossa on ruuvikiinnitysmahdollisuus. Itse pussi on valmistettu kestävästä kankaasta. Kiinni taitettuna pussi sulkeutuu, eikä hylsyjä pääse tippumaan maahan.

Osuma 17mm kiikarinkiinnityskiilat

Olemme valmistaneet 17mm:n kiilapalat Sauer 101 kivääriin. Tulossa on myös kiilapalasarja Mauser M12 ja Mauser 98 tyyppisiin lukkorunkoihin. Alumiiniset kiilapalat mahdollistavat kiikarinjalkojen kiinnityksen Tikka -kivääreistä tuttuun 17mm:n kiilaan. Kiinnitysruuvit toimitetaan kiilaparin mukana.

Osuma picatinnykiskot

picatinny rail

picatinny rail silver

Valmistamme laadukkaita picatinnykiskoja kiikarin kiinnitystä varten useisiin eri kiväärimalleihin. Kiskot sisältävät tarvittavat kiinnitysruuvit.

Osuma UIT-kiskot

UIT-rail

UIT-rail

Tärkeä varuste jokaiseen ampumahiihtokivääriin. Kiskon voi kiinnittää joko tukin pohjaan tai sivulle. Vaihtoehtoina ovat 100mm ja 200mm pitkät kiskopalat. 100mm kiskoa saatavilla mustana tai alumiinin värisenä.

Osuma kasa-ammuntatuki

Erityisesti kasa-ammuntaan suunniteltu etutuki. Painava pukki ja karkaistusta teräksestä valmistetut piikit takaavat tuen pysymisen paikallaan. Osuma -kasa-ammuntatuessa on karkea- ja hienosäätö korkeudelle, sekä täsmällisesti säätyvä sivuttaissäätö. Kasa-ammuntatukeen suosittelemme lisävarusteeksi Protector-tukipussia.

Facebook