Övriga produkter

Osuma- Vibrationsskydd för ljuddämpare

Osumas vibrationsskydd för ljuddämpare är designat speciellt för Osuma-ljuddämparen men passar också till ljuddämpare av de flesta andra märken. I änden av ljuddämparen finns en åtdragbar aluminiumring, där det elastiska vibrationstyget fästs. I låsänden fästs vibrationstyget vid kikarfoten. På det här sättet avlägsnas vibrationen från hela pipan.

vareilysuoja

 

Osuma- Avtryckarbreddare

Osumas avtryckarbreddare är gjort i aluminium och är av hög kvalitet. Den ger en perfekt avtryckarkänsla. Den bredare ytan fördelar fingertrycket, varvid avfyrningsmottrycket känns mycket lättare.

Avtryckarbreddare finns för bredder på max 7 mm och max 8 mm. Utformningen möjliggör fastsättning vid nästan alla sorters avtryckare. Fastsättning med två insexskruvar som klämmer åt från sidan.
liipaisimen-levennin

 

Osuma- Skidsele

Den hållbara och välsittande Osuma-skidselen är rätt val vid älgskytte, fågelskytte eller skidskytte. UIT-skenfäste för framstocken och snörfäste för kolven. Snörena är flexibla, så att vapnet kan bäras stadigt på ryggen, nära kroppen, vilket är en fördel både vid löpning och vid skidåkning.
hiihtovaljaat

 

Osuma- Hylsuppsamlingspåse

En hylsuppsamlingspåse är ett behändigt hjälpmedel när man inte har tid att plocka upp tomhylsorna från marken. Stålstommen har skruvfästen och själva påsen är tillverkad i ett hållbart tyg. När påsen är fastvikt, stängs den så att hylsorna inte faller ur den.
hylsypussi

 

Osuma- Remlänkadapter till UIT-glidskena

Osumas remlänkadapter är tillverkad i stål. Den blånade adaptern av hög kvalitet är maskinbearbetad ur en bit stål och passar till UIT-skena av standardmodell. Adaptern möjliggör, förutom fastsättning av GT-remlänk, även montering av de flesta bipoder på vapen med UIT-glidskena.
adapteri

 

Osuma- 17 mm kikarfastsättningskilar

Vi har tillverkat 17 mm kilar till Sauer 101 -gevär. Kilarna är tillverkade i aluminium och möjliggör fastsättning av kikarstativ i 17 mm kilar, bekanta från Tikka-gevären. Fastsättningsskruvarna levereras tillsammans med kilparet.
kiilat

 

Osuma- Bänkskyttestöd

Ett skjutstöd som är speciellt designat för bänkskytte. Den tunga bocken och pikarna i härdat stål ser till att stödet hålls på plats. Osumas bänkskyttestöd är utrustat både med grov- och med finjustering och med en noggrann sidojustering. Vi rekommenderar att man skaffar Protector-påsen tillsammans med bänkskyttestödet.
tuki

Osuma-produkter. Kvalitet från Finland

De mycket högkvalitativa Osuma-produkterna tillverkas i Finland, Varje produkt har 2 års kvalitetsgaranti. Osuma-produkterna är designade tillsammans med jägare och med över 20 års erfarenhet. Kontakta Din återförsäljare!