Muut tuotteet

Osuma- Äänenvaimentimen väreilysuoja

Osuma äänenvaimentimen väreilysuoja on suunniteltu erityisesti Osuma-vaimentimia varten, mutta sopii myös useimpiin muun merkkisiin vaimentimiin. Vaimentimen päässä on kiristettävä alumiinirengas, johon venyvä väreilykangas kiinnitetään. Lukkorungon puolelta väreilynauha kiinnitetään kiikarinjalkaan. Näin ollen väreily poistuu koko piippumatkalta.

vareilysuoja

 

Osuma- Liipaisimen levennin

Alumiinista valmistettu laadukas Osuma liipaisimen levennin antaa täydellisen laukaisutuntuman. Leveämpi pinta jakaa sormipainetta jolloin laukaisuvastustus tuntuma muuttuu huomattavasti kevyemmäksi.

Liipaisimen leventimiä on saatavana max. 7mm:n ja max. 8mm:n liipasimen leveyksille. Muotoilu mahdollistaa kiinnityksen lähes kaikentyyppisiin liipaisimiin. Kiinnitys kahdella kuusiokoloruuvilla sivusta puristamalla.
liipaisimen-levennin

 

Osuma- Hiihtovaljaat

Kestävät ja hyvin istuvat Osuma -hiihtovaljaat ovat oikea valinta hirvenhiihtoon, lintukivääriin tai ampumahiihtoon. Etutukin kiinnitys UIT -kiskoon ja perän kiinnitys naruilla. Narut ovat joustavat, joten ase saadaan selkään tiukasti lähelle vartaloa, josta on etua juostessa sekä hiihtäessä.
hiihtovaljaat

 

Osuma- Hylsynkerääjäpussi

Hylsynkerääjäpussi on kätevä apuväline silloin kun hylsyjä ei ole aikaa noukkia maasta. Teräskehikossa on ruuvikiinnitysmahdollisuus. Itse pussi on valmistettu kestävästä kankaasta. Kiinni taitettuna pussi sulkeutuu, eikä hylsyjä pääse tippumaan maahan.
hylsypussi

 

Osuma- Hihnalenkkiadapteri UIT -liukukiskoon

Osuma -hihnalenkkiadapteri on valmistettu teräksestä. Yhdestä kappaleesta koneistettu ja sinistetty laadukas adapteri sopii standardi UIT -kiskoon. Adapteri mahdollistaa GT -hihnalenkin kiinnittämisen lisäksi useimpien bipodeiden asentamisen aseisiin, joissa on UIT -liukukisko.
adapteri

 

Osuma- 17mm kiikarinkiinnityskiilat

Olemme valmistaneet 17mm:n kiilapalat Sauer 101 kivääriin. Tulossa on myös kiilapalasarja Mauser M12 ja Mauser 98 tyyppisiin lukkorunkoihin. Alumiiniset kiilapalat mahdollistavat kiikarinjalkojen kiinnityksen Tikka -kivääreistä tuttuun 17mm:n kiilaan. Kiinnitysruuvit toimitetaan kiilaparin mukana.
kiilat

 

Osuma- Kasa-ammuntatuki

Erityisesti kasa-ammuntaan suunniteltu etutuki. Painava pukki ja karkaistusta teräksestä valmistetut piikit takaavat tuen pysymisen paikallaan. Osuma -kasa-ammuntatuessa on karkea- ja hienosäätö korkeudelle, sekä täsmällisesti säätyvä sivuttaissäätö. Kasa-ammuntatukeen suosittelemme lisävarusteeksi Protector-tukipussia.
tuki

Osuma -tuotteet laatua Suomesta

Erittäin laadukkaat Osuma -tuotteet valmistetaan Suomessa, jokaisella tuotteella on 2 vuoden laatutakuu. Osuma -tuotteet on suunniteltu yhdessä metsästäjien kanssa yli 20 vuoden kokemuksella! Ota yhteys lähimpään jälleenmyyjään!